Kategorier
El

Installera laddstation till er bostadsrättsförening

Behöver er bostadsrättsförening installera en laddstation för de boende att ladda sina elbilar i? Fler och fler väljer idag att köra elbil. Då behöver det finnas laddstationer att ladda i.

Först var det bara grannen högst upp som hade elbil. Det var ett bra tag sen nu som hen kom hemkörandes med den. Men nu är det allt fler som skaffar sig en elbil, kanske bör även du fundera över om en sådan typ av bil vore något för dig? Du är mån om miljön och om klimatet. En elbil vore ju mycket bättre att använda sig av istället för den miljöbov som du kör omkring i nu. Diesel till och med. Du bestämmer dig för att kika runt efter en lämplig bil som går på el. Du hittar snabbt en som tilltalar dig och kör hem med den till parkeringen vid ditt hus.

Installation, service och underhåll på er laddstation i bostadsrättsföreningen

När du väl är hemma inser du att det inte finns någon plats för dig att ladda din nya bil på. Du pratar med alla i föreningen och ni kommer överens om att ni behöver skaffa ytterligare en laddstation till er bostadsrättsförening. Sagt och gjort. Ni får den installerad redan kommande vecka. Det är samma företag som installerade de andra laddstationerna åt er. De är verkligen trevliga och duktiga. De sköter om allt underhåll och gör service på laddstationerna också. Nu kan alla i huset ladda sina bilar. I stort sett alla har en elbil nu och det är väldigt bra. Läs mer om laddstation på denna sajt: laddstationbostadsrättsförening.se