Om oss

Välkommen till en sida skapad av bilälskare – för bilälskare. Vi som skriver här har bilar som vår stora passion och många av oss arbetar också med bilar i vår vardag – som mekaniker och som försäljare. Vi vet allt om bilar och den kunskapen ska vi dela med oss av här.

Sidan är till för alla. Även du som kanske med ser din bil som ett transportmedel ska kunna hitta tips och fakta här. Vilken bil passar bäst för din familjesituation, vad ska du tänka på inför en besiktning, hur ska man tänka i samband med att man köper – eller säljer – en bil och varför tappar en bil så mycket i värde? Vi går igenom allt detta.

Vi kommer att fokusera mycket på framtiden. Bilen i dess nuvarande form kommer snart att vara ett minne blott. Bensin och diesel håller redan nu på att fasas ut till förmån för elbilen. Vad kan vi egentligen förvänta oss av denna? Hur fungerar en sådan idag – och vilka förbättringar kan vi förvänta oss? Vi kommer att gå igenom allt om den omställningen vi befinner oss i, vilka saker du ska tänka på och vilka modeller som idag står ut och skiljer sig från mängden. Elbilen är idag ett väldigt bra alternativ och vi hoppas att vi på den här sidan kan ge tillräckligt med fakta och inspiration för att fler ska byta. Vi brinner för en bättre värld och miljö!

Vi kommer inte enbart att hålla oss till bilar. Allt med motor fångar vårt intresse. Det innebär att vi kan skriva om motorcyklar, mopeder, gräsklippare och allt annat som drivs av en motor. Välkommen!