Kategorier
Bilköp

Dags att sälja bil i Stockholm

Bor man i Stockholm och ska sälja en bil finns flera möjligheter. En av dem är att själv ta hand om processen. Men ofta är det omständigheter som gör att tiden inte finns och då kan man ta hjälp.

När Andreas kom hem från jobbet satt Eva vid köksbordet. Först blev han orolig men när han studerade hennes ansiktsuttryck släppte han tanken. Hon bad honom sätta sig. Han såg kökshandduken som låg på bordet men det var inte förrän hon bad honom titta på den medan hon sakta drog den mot sig som han undrade vad den gjorde där. Ena stunden ovetande, nästa stund något som såg ut som en termometer och med två tydliga streck.

Andreas kunde inte fatta, han skulle bli pappa. Genast började de planera för framtiden. De skulle definitivt behöva en större bil för att få plats med en barnvagn.

Dubbel vinst att sälja bil i Stockholm

Oförmögen att tänka på annat, kontaktade han bilfirman som hjälpte att till sälja bilen i Stockholm. Han åkte dit. Försäljaren var tillmötesgående och förklarade hur det fungerade. Bilen skulle värderas. Sedan skulle Andreas få ett prisförslag och pengarna sättas in på hans konto.

Det fanns även ett annat sätt. Han kunde välja ut en passande bil där på bilfirman och göra ett byte. Det sistnämnda lät bra och slutade bättre än han trott. Han ringde och bad Eva komma. Han hade bytt till sig två bilar. En kombi för barnvagnen och en annan liten för den som behövde bilen till jobbet. Läs mer om bilförsäljning på denna sajt: säljabilstockholm.se