Kategorier
El

Framtid idag med laddstation i Stockholm

Alla tekniker har sin introduktionstid, så även elbilen. Idag finns allt för att kunna köra och ladda elbil, snabbt, billigt och effektivt. Det är dags att skaffa laddstation i Stockholm.

En fungerande organisation för elbilar är själva förutsättningen för att vi ska kunna köpa och använda sådana. Det är avdelningen självklarheter men det är också sådant man funderar på om man står i begrepp att köpa en ny bil. Vågar jag köpa en elbil?

Idag är svaret obetingat “ja”. Det finns en bra organisation och alla möjligheter för att enbart använda el. Det smartaste du kan göra är förstås att se till att skapa möjligheter att ladda i din omedelbara närhet. Hemmet eller arbetsplatsen är de självklara platserna för en laddstation. Där står din bil stilla under längre perioder och det blir naturligt att sätta i sladden.

Laddstation privat och offentligt

En laddstation är nödvändig för elbilsladdning eftersom normala uttag inte är tillverkade för högt energiuttag under en längre period. Med andra ord är ett uttag för exempelvis motorvärmare en olämplig väg att gå. Med en laddstation laddar man tryggt och säkert och snabbt. Den kan monteras både inomhus i garage eller utomhus på en parkeringsplats eller liknande.

En laddstation är till nytta överallt. Är ni en BRF är det en utomordentlig service till de boende i föreningen. Är du arbetsgivare gör du det möjligt för anställda att byta upp sig till elbil. Lunchen på semesterresan tar du givetvis där du kan ladda bilen under tiden. Bara fördelar med laddstolpe.