Kategorier
Allmänt

Charterdags igen – läge att sälja din husvagn

Många förhastade sig under coronapandemins stängda gränser. Husvagnslivet var nog inte så kul ändå. Du som längtar efter palmer och paraplydrinkar kan gott sälja familjens husvagn.

Det är inte konstigt att husvagnar och husbilar sålde som smör under coronapandemin. Många svenskar är vana att röra på sig under sina lediga dagar, och ville fortsätta göra det även när gränserna stängdes och flygen ställdes in. Men när världen öppnade upp igen började vänner och bekanta lägga upp bilder på sandstränder, drinkglas och solbrända ben på sociala medier igen. Och plötsligt känns den där husvagnen lite trång. Lite bökig. Och lite skitig. Det är lugnt. Det är bara att sälja din husvagn igen.

Så får du pengar snabbt genom att sälja husvagn

För trots att du själv har tröttnat på det gamla åbäket finns det fortfarande en stor marknad för husvagnar och husbilar. Det finns faktiskt en hel del människor som är genuint intresserade av husvagnslivet, till skillnad från dig. Och du behöver inte trassla med att sälja på annons till privatpersoner som försöker pruta och ångrar sig till höger och vänster. Det finns många professionella aktörer inom husvagnsförsäljning som köper din husvagn direkt till ett fast pris. Du kan ha pengarna på fickan så snabbt att du hinner med att boka den där sista minuten-biljetten till Mallorca. Pust, vad skönt! Tänk att slippa däckbyten, bensin och motorkrångel. Låta hotellpersonalen ta hand om städning och bäddning. Och byta ut bensinstationens varmkorv mot härliga sallader på all inclusive-buffén.