Kategorier
Buss

Hyra buss och en trygg chaufför i Stockholm

Det är möjligt att hyra en hel buss i Stockholm idag. Med en chaufför blir resan både trevligare och tryggare. Det blir en spännande upplevelse för alla.

Det fanns inget Elina älskade så mycket som julen och hennes stora dröm hade länge varit att ta med sig sin man och deras åtta barn till Berlin på julmarknaden. Men det hade liksom aldrig funnits tid för det. Barnen hade varit skrikiga och bråkiga och dessutom var bilarna för små för alla att få plats nu när de hade fått minstingen. När Elina skulle fylla jämnt, då kände hon att nu var det dags. Det skulle vara hennes present och alla skulle sköta sig bra. 

Detta var en stor sak och hon ville ha hela familjen samlad på ett ställe. Så Elina tog kontakt med ett bussföretag för att se om de kunde köra dem. Det kunde de. De gjorde gärna resor till Europa, vare sig det var för stora grupper eller små. Med alla deras olika bussar var det heller inga problem. Det behöver inte bli en massa tomma platser, utan de tog en mindre buss helt enkelt. 

Hyra buss är något för alla

Elina var så sprallig när hon pratade med bussföretaget. Hon kände sig som ett barn på nytt. Äntligen skulle hon få uppleva en julmarknad i Berlin och allting skulle gå rätt till. Genom att de skulle hyra buss i Stockholm kunde både Elina och hennes man fokusera på barnen. Förhoppningsvis kunde barnen tycka det var en rolig och spännande resa när de hade en hel buss för sig själva. 

De var väldigt glada över att de som en relativt liten grupp och privatpersoner kunde ta del av erbjudandet “hyr buss i Stockholm”. Hon hade alltid trott att det endast var till för stora grupper eller företag.