Kategorier
Bilservice

En bra bilverkstad i Göteborg fixar alla fel

Man får se lite av varje när man jobbar på en bilverkstad i Göteborg för många vet inte mer än de behöver om sin bil så om något går sönder blir de helt ställda. Då är det bra att vara bilmekaniker.

Det var så för honom när han körde hem. De höll på att gräva upp gatan där han bodde. Nya rör skulle läggas ner och de hade rivit upp asfalten. Nu var det gropar och grus i väntan på att de skulle kunna asfaltera.

När han körde längs gatan hörde han ett obehagligt skramlande där bak och undrade om det låg några grejer i bagageluckan som lät. Han öppnade bakluckan men där fanns inget.

När han startade bilen nästa gång lät den som en raggarbil. Det var ett förfärligt oväsen. Han körde en bit men det skramlade och lät så mycket att han fick lätt panik.

På en bilverkstad visste dom direkt vad felet var

Som tur var hade han gott om tid och han hade sett den gula och svarta skylten som visade att Mekonomen i Göteborg låg så att han inte behövde ta motorvägen dit. Det är alltid mindre nervöst att köra på smågatorna.

Han behövde inte ens säga att det var något fel på bilen när han kom in. Tjejen i receptionen sa bara: “Hej, jag hör att du behöver fixa avgasröret.” Så enkelt var det.

Han lämnade bilen och eftersom alla reservdelar fanns inne hade dom lagat den under dagen. En riktigt bra bilverkstad med andra ord.