Kategorier
Bildekor

Bli sedd med bildekor i Stockholm

Är du ute efter en unik känsla med din bil? Skapa något som får den att sticka ut eller marknadsföra ett företag eller namn? Bildekor i Stockholm är lösningen.

Micke hade nyligen startat ett eget företag, “Designed by MG”, som han verkligen ville lyckas med. Han hade slagit på stort och även köpt sig en ordentlig företagsbil. Som det var nu, var han på resande fot nästan hela tiden. Under resorna tänkte han att om han bara kunde bli sedd medan han körde till sina kunder, så kunde han kanske få ännu fler kunder. Det var då han kom på den briljanta tiden att styla bilen.

Styling var trots allt det som han brann för och jobbade med. Micke vände sig till ett företag som gjorde bilder och som kunde hjälpa honom att pynta hans bil. Han berättar hur han ville ha det. Det skulle vara en vacker, elegant men även busig känsla över bilen. Det skulle vara färger runt om en tydlig med fin text. Han hade höga krav på utförandet och ville att det skulle skötas rätt.

Noggrant arbete med bildekor

Micke var ute och körde sin bil i ur och skur, så det var verkligen viktigt att bildekoren satt ordentligt på plats. Företaget han valde använde sig av en bra metod och hade en utmärkt kvalitet på produkterna. För att en bildekor i Stockholm skulle sitta kvar trots vädret, så var det viktigt att den gjordes rätt.

Bilen blev bättre än vad Micke hade trott att den skulle bli. Det fanns inget att vara missnöjd med. Nu körde han runt mellan kunderna och marknadsförde sig själv hela tiden. Det blev en engångskostnad för marknadsföringen och därefter var det helt gratis. För Micke var investeringen i en bildekor på företagsbilen värd varenda krona.